Online congres Iedereen onder een dak

Op maandag 11 oktober van 13 tot 17 uur houdt het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport het online congres ‘Iedereen onder een dak’. Eén dag na Werelddaklozendag staan we stil bij de resultaten die in het kader van het Actieprogramma Dak- en Thuisloze Jongeren en de aanpak ‘Een (t)huis, een toekomst’ zijn geboekt, maar kijken we ook vooruit naar wat nog meer nodig is voor een effectieve aanpak van dak- en thuisloosheid.

Het programma bevat vele interessante sprekers, zoals staatssecretaris Paul Blokhuis, Martijn van Rheenen (ervaringsdeskundige, succesvol ondernemer en initiatiefnemer van Doneereendorp.nl), Marleen Damen (Wethouder Gezondheid, Jeugdzorg en Welzijn) en Cornel Vader (voormalig directeur Leger des Heils). Ook zijn er twee rondes met leerzame en interessante workshops op het gebied van preventie, kwaliteit van de opvang, wonen met begeleiding en het voorkomen van dak- en thuisloosheid onder jongeren.

Wil je ook deelnemen aan het congres? Meld je dan aan door hier te klikken.